Stankovićeva želja sada je realna opcija

Crveno-beli nalaze se u Turskoj gde obavljaju pripreme za nastavak sezone. Zvezda je u prethodnih nekoliko dana prodala Lazetića i Petrovića i prihodovala novac neophodan za normalno funkcionisanje kluba.

Veliki talenat kluba priodat je Milanu, prihodovan novac sada otvara opciju da Zvezda kupi vezistu Šerifa Adoa, kako piše Žurnal.rs.

Sa Marakane će biti upućena zvanična ponuda za vezistu, a ima indicija da bi posao mogao da se zaključi i za obeštećenje od milion evra. To je cena koju je srpski klub u novim okolnostima spreman da plati, a ako iz Tiraspolja budu tražili više vodiće se pregovori.

Ado je velika želja stručnog štaba Crvene zvezde, njegov potencijal lociran je u međusobnim duelima u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Kvalitet je potvrdio i u mečevima sa Dinamom iz Zagreba i u grupnoj fazi elitnog takmičenja na susretima sa Realom, Interom i Šahtjorom.

Igrač koga žele u Crvenoj zvezdi na svim evropskim utakmicama moldavskog kluba bio je starter, ostvario je senzacionalni trijumf nad Realom u Madridu. Ima status reprezentativca Gane, učestvovao je kontinentalnom takmičenju u Kamerunu i od selektora Milovana Rajevca dobio šansu da uđe na dva meča.

Autor: zurnal.rs / redportal.rs

#Transfer

#ado

#lazetic

#serif

#zvezda