Jak kao stena 😁💪🏻 Može da zadrži i 1. mesto

Mnogo puta je Novak Đoković pokazao svoju mentalnu snagu, ali je u toku najvećeg sportskog skandala u istoriji sporta i njegove karijere pokazao da mu baš niko ništa ne može.

Oporavlja se Novak na neplaniranom odmoru malo u Beogradu, malo u Crnoj Gori, a možda uskoro i ponovo zaigra na terenu! 😁

Kako je sve više turnira koji tenisere uslovljavaju na obaveznu vakcinaciju, Novak je dobio otvoren poziv Ričarda Krajičeka direktora teniskog ATP turnira u Roterdamu.

- Novak voli skijanje i obično u februaru posle Australijan opena ide na planinu da se oporavi. Mi u Holandiji pratimo pravila, ali Đoković nije prekršio nijedno pravilo i dobrodošao je kod nas. Što se njegove odluke tiče, ne bih to da komentarišem, svako je slobodan da donosi odluku o sebi i svom telu - poručio je Krajiček.

Turnir se održava od 5. do 14. februara i nosi 500 ATP bodova, a kako se Novaku bodovi sa Australijan opena brišu tek 21. februara, ukoliko Danil Medvedev osvoji Melburn, a Nole Roterdam, možda i ne dođe do smene na tronu.

Čeka se Novakova odluka. 💪🏻

Autor: redportal.rs

#atp turnir

#novak djokovic

#roterdam