Nekadašnji zamenik sekretara australijskog odeljenje za imigraciju izneo neverovatan podatak 😮

Kako prenosi portal Mondo, novo suđenje je na pomolu, autralijske vlasti i najbolji teniser svih vremena ponovo će se sastati pred sudom. Za razliku od prethodnog puta, ovaj put če sučeljavanje biti pred Federalnim sudom Australije, a ministar Aleks Houk smatra da je ovaj put bolje opremljeniji dokazima i da će svetskog teniskog broj jedan ovaj put definitivno vratiti u imigrantski hotel i deportovati.

Mnogi se pitaju, u svetlu ovakvih događaja, zašto je Novaku uopšte i izdata viza? Na društvenoj mreži Tviter se upravo o tome oglasio i bivši zamenik sekretara australijskog odeljenja za imigraciju Abul Rizvi. U par rečenica naveo je da vlasti u Australiji prave greške i da je sve počelo još pre Novakovog dolaska u Australiju.

Po njegovim rečima, Australijanci deportuju sve koji imaju istu dokumentaciju kao Novak. Kako on navodi to može da ukazuje samo na dve stvari:

Ako su četiri osobe koje su dobile isto izuzeće od Savezne države Viktorija kao Đoković otišle iz zemlje nakon što im je dozvoljen ulazak, postoje dve opcije. Ili su svi carinici na aerodromu spavali ili ono što je verovatnije, politika je promenjena 6. januara zbog Đokovića.

Australijancu ovo nije prvi put da se oglašava na temu Novaka Đokovića. Pre toga se javljao i po pitanju imigracionog pritvoram a takođe je i izneo mišljenje da Novak i bez vize može da odigra ceo turnir.

pročitajte još

Golfom ubio ovce

Autor: mondo.rs

#Abul Rizvi

#Deportovanje

#Grend Slem

#Novak Đokobić

#australian open

#australija

#bivši zamenik sekretara australijskog odeljenja za imigraciju

#pritvor

#promena zakona