Marko je uputio emotivne reči, a Novak mu nije ostao dužan

Porodica Đoković prolazi kroz veoma težak period već 7 dana. Do Novakovog oslobođenja svakodnevno su organizovali proteste ispred Skupštine u Beogradu u cilju slanja podrške Novaku kome je u teškim danima u Imigracionom centru bila preko potrebna.

Kada je Novak u ponedeljak pobedio na sudu, usledila je konferencija za medije njegove porodice i emotivne reči majke Dijane, oca Srđana i najmlađeg brata Đorđa.

Sada se na društvenim mrežama oglasio i Novakov brat Marko koji zbog života u Španiji nije bio u Beogradu tokom protesta.

On je na svom Instagram profilu uputio veoma emotivne reči svom starijem bratu:

- Hvala ti! Hvala ti za tvoju ljubav, dušu, duh. Hvala ti što si pravi, potpuno iskren. Hvala ti što si ostao jak i sa smislom za humor. Hvala ti što si se borio za sve nas i što si predstavljao ljude. Hvala ti što si nam pokazao da postoji nada u teškim vremenima. Hvala ti što nam nisi samo pokazao tu nadu, već si nam dao i čist put i snagu da idemo njime u punoj brzini i da se ne zaustavljamo. Hvala ti što si nam konačno pokazao da je tu osam milijardi ljudi na ovoj prelepoj planeti i ad svi zaslužujemo isti tretman, da smo svi mi jedno. Ovo je vreme da pričamo i da se borimo za naša ljudska prava. Zajedno imamo moć da pomognemo jedni drugima i da pojačamo empatiju, poštovanje, prihvatanje i ljubav. Voli te brat. Hvala - napisao je Marko.

View this profile on Instagram

Мarko Djokovic (@djokomare) • Instagram photos and videos

IZVOR: IG / @djokomare

Novak mu je ubrzo odgovorio emotivnim rečima:

- Voli te brat. ❤️❤️❤️ Hvala tebi i Hvala Bogu.

Autor: redportal.rs

#Instagram

#marko djokovic

#novak djokovic