Đoković je u pritvoru, čuvaju ga policajci

Najbolji teniser sveta Novak Đoković već više od 7 sati nalazi se na aerodromu u Melburnu gde mu organi vlasti ne dozvoljavaju da zvanično uđe u zemlju!

On se trenutno nalazi u imigracionom pritvoru, zabranjen mu je kontakt sa bilo kim, oduzet mobilni telefon i čuvaju ga 2 policajca!

Ipak, od predsednika Srbije Aleksandra Vučića stiže ohrabrujuća vest puna nade da će uskoro prestati maltretiranje srpskog tenisera i devetostrukog osvajača Australijan opena!

Predsednik Srbije oglasio se na svom Instagram profilu i saopštio da je upravo završio telefonski razgovor sa najboljim teniserom sveta:

- Upravo sam završio telefonski razgovor sa Novakom Đokovićem. Rekao sam našem Novaku da je cela Srbija uz njega, a da naši organi vlasti preduzimaju sve mere kako bi maltretiranje najboljeg tenisera sveta u najkraćem mogućem periodu bilo prekinuto. U skladu sa svim normama međunarodnog javnog prava Srbija će se boriti za Novaka Đokovića, za pravdu i istinu.

- Inače, Novak je jak, onakav kakvog ga svi poznajemo - dodaje Vučić.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

IZVOR: IG / @buducnostsrbijeav

Prema pisanju medija, u narednih 2 sata saznaće se da li će Đoković biti pušten u državu Viktorija ili deportovan za Srbiju.

Autor: redportal.rs

#aleksandar vucic

#australija

#melburn

#novak djokovic