Nastavljena tradicija koja traje više od 20 godina

Alen Smailagić i Dušan Miletić su nastavili tradiciju koja traje više od 20 godina.  

Košarkaši Partizana NIS su nastavili tradiciju koja traje više od 2 decenije! I ove godine, crno-beli su posetili dom „Drinka Pavlović“ na Senjaku, koji posluje u okviru Centra za zaštitu dece i odojčadi u Zvečanskoj i obradovali štićenike doma novogodišnjim paketićima.

Ovog puta, novogodišnje paketiće su obezbedile dve velike privatne srpske kompanije, inače sponzori KK Partizan NIS, koji su na taj način još jednom pokazali društvenu odgovornost i privrženost partnerstvu sa crno-belima.

View this post on Instagram

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc)

IZVOR: IG / @partizanbc

Stigavši u Dom pravo sa treninga u Štark areni, Dušan Miletić i Alen Smailagić su se zadržali u razgovoru sa štićenicima doma uz izraženu nadu da će se uskoro videti na nekoj od utakmica. Rukovodilac doma „Drinka Pavlović“, Hristina Kadijević se zahvalila Partizanu, kao i partnerima kluba na dugogodišnjem prijateljstvu i dolasku koji je izuzetno važan za decu u uslovima smanjene socijalne aktivnosti štićenika doma koja je izazvana pandemijom virusa Kovid 19.

U ime Globos osiguranja, štićenike je pozdravila Bojana Čarmak, dok je u ime kompanije Mozzart, uručenju paketića prisustvovala Jelena Zrnzević.

U nastavku pogledajte ceo prilog:

IZVOR: YT / BC Partizan TV

Autor: kkpartizan.rs

#kk partizan

#novogodisnji paketici

#partizan