Dejan Stanković ima ozbiljne glavobolje pred Gent

Reprezentativna pauza je završena, Srbija je sinoć petardilarala Rusiju, ali je ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo. Za vikend se nastavlja domaći šampionat, a fudbaleri Crvene zvezde putuju u Novi Sad gde će igrati protiv Vojvodine.

Nimalo lak protivnik, pogotovo posle reprezentativne pauze. Tim Nenada Lalatovića igra dobro ove sezone, a u prilog tome ide podatak da su pobedili Partizan. Lalatoviću se na raspolaganje stavio Bojić, posle pobede nad koronavirusom, koji je jedan od najboljih igrača Lala. Olakšavajuća okolnost za Zvezdu je to što su igrali utakmicu Kupa Srbije, pa nisu izgubili kontinuitet igara.

Glavobolju Dejanu Stankoviću predstavlja činjenica da se Aleksandar Katai vratio sa okupljanja reprezentacije sa povredom i neizvestan je za duel u Novom Sadu, ali i za duel u Belgiji koji bi mogao da obezbedi Zvezdi proleće u Evropi.

Druga nepovoljna činjenica za Zvezdu je to što je Rodić pozitivan na koronavirus! Rodić je jedini levi bek u timu Zvezde, ali i igrač koji je jedan od boljih ove sezone. Odigrao je odlične mečeve protiv Libereca i Genta u Beogradu, i njegov izostanak u Belgiji bi predstavljao veliki udarac na igru Crvene zvezde. Rodiću želimo brz oporavak i povratak na teren.

Autor: redportal.rs

#Liga Evrope

#Vojvodina

#crvena zvezda

#gent

#katai

#lalatovic

#rodic

#stankovic