Neverovatno da je ovakav propust napravljen 🤯

Prosto je nemoguće zamisliti da srpski košarkaš ne želi da igra u jednoj od najboljih ekipa NBA, na čijem je čelu dvostruki MVP Janis Adetokumbo.

Milvoki i Sakramento napravili su veliki propust kada su dogovorili sign and trade za Bogdanovića. To znači da igrač potpiše ugovor sa ekipom čiji je član, ali odmah bude trejdovan.

Bogdan ne može da potpiše ugovor pre početka prelaznog roka, a on kreće u petak 20. novembra.

View this post on Instagram

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

IZVOR: IG / @bogdanbogdanovic

Ekipe ne smeju da razgovaraju sa igračima pre početka prelaznog roka, to je zabranjeno, a Kingsi i Baksi su to upravo uradili. Kakva greška.

- Volim Bogdanovića, uostalom bio sam GM kada smo ga draftovali, ali bio bih iznenađan ako NBA ne bi istražila dogovor između Kingsa i Baksa, pošto se radi o ograničeno slobodnom igraču (RFA). NBA ekipa ne smeju da razogovaraju sa košarkašima pre petka.

Zato se sada pojavljuju priče kako uopšte ne postoji dogovor između Milvokija i Sakramenta, kako Bogdan nije rekao da, jer Milvoki nije smeo da pregovara sa Bogdanom pre petka...

Bogdan nije kriv, već Kingsi i Baksi, koji su pregovarali oko sign and trade pre nego što je free agency počeo. Neverovatno, kakav propust.

View this post on Instagram

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

IZVOR: IG / @bogdanbogdanovic

Autor: Redportal.rs

#Kosarka

#bogdan bogdanovic

#košarkaš