Bio je velika nada kluba

Fudbal mu je širom otvorio vrata naše zemlje, ali mu se Omega Roberts zahvalio i prilično rano završio svoju igračku karijeru. U Srbiji je nastupao za čak osam klubova i interesantno je da više nema nikakvih dodirnih tačaka sa ovim sportom.

Naprotiv, sada je zaposlen kao magacioner u jednoj privatnoj kompaniji, koja je to otkrila na svom sajtu u odeljku za karijere zaposlenih. Tamo se našla fotografija bivšeg štopera Zvezde i kratka izjava o poslu kojim se bavi, piše Telegraf.rs.

U Omeginoj izjavi piše:

Dobio sam priliku da se zaposlim u kompaniji. Kao neko ko je svoju mladost proveo u fudbalskim vodama, ova kompanije je pred mene predstavila izazov da se pokažem u jednom većem i jačem timu. U planu mi je da od jedne Crvene zvezde postanem zvezda u ovoj kompaniji. Tek sam na početku svoje nove karijere, ali ovde svaki pojedinac ima priliku da zasija.

Inače, on je u Srbiju stigao pre tačno deset godina i najpre će ga se setiti stanovnici Užica, pošto je nastupao za Slobodu iz vremena kada je ovaj klub doživljavao ekspanziju i otvorio svoj novi stadion.

Potom je prešao u Smederevo, a zatim je ostao šest meseci u Crvenoj zvezdi, pre nego što je dalje prosleđen u Borac iz Čačka, Donji Srem, Žarkovo, Novi Pazar i Budućnost iz Dobanovaca. Imao je izlete širom regiona, pa je igrao i za Mladost iz Podgorice. Za reprezentaciju Liberije je nastupio ukupno osam puta, a interesantno je da je igrao i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i Kup afričkih nacija.

Autor: telegraf.rs

#fudbal

#igrac

#magacioner

#omega

#zvezda