Beograd je domaćin najvećeg sportskog događaja u atletici

Pripreme za najveći sportski događaj organizovan na našim prostorima uveliko su u toku. 💪🏻

Odbrojavanje je počelo i još samo 100 dana ostalo je do početka Svetskog atletskog prvenstva u dvorani koje će se održati u beogradskoj Štark Areni od 18. do 20. marta 2022. godine.

Takođe, danas je počela i prodaja ulaznica, a zvanični partner za prodaju karata za ovaj planetarni atletski skup je firma Tickets na web lokaciji tickets.rs .

Karte možete kupiti na njihovim biletarnicama: TC Ušće, Dom omladine i Bilet servis, kao i online preko sajta nasledećem linku - https://new.tickets.rs/tour/world_athletics_indoor_championships_59 .

Foto: srpski atletski savez

Sto dana do takmičenja obeležili smo mini događajem u centru društvenog života naše prestonice, Terazijama, ispred sata „Svet na stazi“ koji odbrojava tačno vreme do početka šampionata.

- Organizacija atletskog spektakla teče po planu i danas 100 dana pre početka SP jeprilika da se još jednom zahvalimo Ministartsvu omladine i sporta Srbije i GraduBeogradu na velikoj podršci. Zahvaljujući njima mi ćemo organizovati najveći atletskidogađaj u istoriji samostalne Srbije, a s obzirom da smo kupili montažno atletskoborilište, ono će po završetku takmičenja biti postavljeno u nekom od gradova uSrbiji, čime ćemo dobiti još jednu atletsku dvoranu - istakao je direktor Svetskog atletskog šampionata u dvorani Beograd 2022. Predrag Momirović.

Zvanične maskote Svetskog prvenstva 2022. Malina – Li i Šljivan – Iv, uz sjajne muzičke note koje su odzvanjale pored najpoznatijeg sata u Beogradu, priuštile su sjajnu zabavu i druženje svim prolaznicima dobronamernicima i ljubiteljima kraljice sportova.

Autor: redportal.rs

#beograd

#prodaja karata

#svetsko prvenstvo u atletici