Navijači Majamija zvižducima dočekali Nikolu

Nikola Jokić se u noći između ponedeljka i utorka vratio na teren posle povrede zgloba i vodio Nagetse do trijumfa posle šest vezanih poraza (120:11).

Navijači Majamija su ga dočekali zviždanje na terenu i uvredama nakon sukoba koji je pre nekoliko nedelja imao sa igračem Hita Markifom Morisom. 

Upitan kako je mogao da igra pored upornog zviždanja sa tribina u Majamiju, rekao je:

- Ja sam igrao u Srbiji, brate. Voleo bih da možete da osetite tu atmosferu tamo - rekao je Nikola.

Nikola je opet pokazao zašto je MVP,  predvodio je Denver sa 24 poena, 15 skokova i 7 asistencija. Eron Gordon je završio meč sa 20 poena, a odličan je bio i Bons Hajlend sa 19.

U timu Majamija Bam Adebajo je nanizao 24 poena, uz 13 skokova. Maks Strus je ubacio 19 poena, Kejleb Martin 18, a Kajl Lauri je imao 17 poena i 14 asistencija.

Bio je ovo prvi susret Majamija i Denvera od onog iz 8. novembra kada je došlo do sukoba Jokića i Markifa Morisa. Tada je Amerikanac napravio prljavi faul, a Jokić ga je odgurnuo zbog čega je bio suspendovan na jednom susretu.

Zbog toga su Jokića zvižducima dočekali na Floridi i samo ga dodatno motivisali. Nagetsi su vodili tokom čitavog susreta, a od poluvremena je bilo jasno da Majami ne može do preokreta.  Denver je na pauzu otišao sa prednošću 63:43, a u nastavku rutinski držao prednost i bez problema trijumfovao.

IZVOR: YT / Denver Nuggets

Autor: redportal.rs

#Denver

#Jokic

#ja sam iz srbije

#majami

#srusio