Crveno-beli golom Ivanića došli do nova 3 boda u Evropi

Crvena zvezda pobedila je Ludogorec sa 1:0 spektakularnim golom Mirka Ivanića! Crveno-beli su uradili svoj deo posla, ali Braga nije pa nas u poslednjem kolu očekuje prava drama.

Naime, Zvezda je pobedom izbila na 1. mesto u grupi sa 10 bodova, ali je Midtjeland pobedio Bragu sa 3:2 i stigao do 8 osvojenih bodova. Portugalci imaju 9. Sada je prava gužva u ovoj grupi Lige Evrope i sve će se rešavati u poslednjem kolu.

A u decembru će Zvezda gostovati Bragi dok će Ludogorec koji je već ispao i nema nikakve šanse za prolaz dalje na gostuje Midtjelandu. Naš tim bi pobedom mogao do 1. mesta u grupi, ali bi porazom mogao takmičenje da nastavi u Ligi konferencija.

Zvezda potencijalno i remijem može do 1. mesta u grupi, a za tako nešto potrebno je da Midtjeland ne pobedi Ludogorec. Sa druge strane eventualni poraz može da znači prolaaz dalje, ali za to je potrabna takođe pomoć Ludogoreca.

Bilo kako bilo, crveno-beli su večeras ostvarili važnu pobedu i sada ostaje da se spreme za meč u Portugalu i naprave dodatni iskorak.

Autor: redportal.rs

#Liga Evrope

#fudbal

#ivanic

#ludogorec

#zvezda