Očigledno je da nekome u FSS smetaju uspesi Crvene zvezde - rekao je Mrkela. 😲

Disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije otvorili su istragu protiv sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele zbog nedavnih medijskih istupa u kojima je izneo optužbe na račun srpske kuće fudbala, javlja Sport klub.

Mrkeli prete sankcije zbog tvrdnji iznetih u formi zvaničnog saopštenja Crvene zvezde od 7. novembra. Podsetimo, sportski direktor se u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, posle pobede nad Vojvodinom (2:1), žestoko obrušio na ljude iz Sudijske komisije i FSS.

- Očigledno je da nekome u FSS smetaju uspesi Crvene zvezde i da se našem klubu konstantno guraju klipovi u točkove, a sve u cilju da se Crvena zvezda zaustavi na putu da osvoji petu šampionsku titulu. Neshvatljivo je da sudije koje sede u VAR sobi u FSS ne vide penal nad Dragovićem kada igrač Vojvodine udara kopačkom u glavu našeg igrača. To već ne može da se prihvati kao slučajna greška - stajalo je u tekstu s „potpisom“ Mitra Mrkele.

Pred kaznom je i Žarko Lazetić, šef struke Metalca, kome se na teret stavlja komentarisanje suđenja posle utakmice sa Spartakom u Subotici. Oglasili su se i iz Napretka posle gostovanja Kolubari. Meta su bile sudije, zbog čega je prijavu protiv kruševačkog kluba podneo prvi čovek Sudijske komisije.

Autor: Telegraf.rs

#fss

#mrkela

#zvezda