Evropska kuća košarke izašla u susret svim Zvezdašima

Četvrtak će biti praznik za svakog navijača Crvene zvezde. Naime, u istom danu u Beogradu će se odigrati meč Evrolige između Zvezde i grčkog Panatinaikosa, dok će fudbaleri crveno-belih ugostiti danski Midtjiland u okviru 4. kola grupne faze fudbalske Lige Evrope.

Šampioni ABA lige će popularni PAO ugostiti u hali Aleksandar Nikolić, a taj meč je po zvaničnom rasporedu trebalo da bude odigran od 19.00 časova. To je značilo da će zvezdaši morati da biraju koju će od 2 svoje sportske sekcije podržati, s obzirom na to da meč između Crvene zvezde i Midtjilanda na stadionu Rajko Mitić počinje u 21.00 čas.

Poznato je da je UEFA vrlo tvrda kada je reč o korekciji rasporeda odigravanja mečeva, tako da to nije bila opcija, ali najvatrenije pristalice Crvene zvezde nisu se mirile sa činjenicom da neće moći da stignu na oba meča, jer se retko dešava da u istom danu oba tima igraju tako važne evropske mečeve na domaćem terenu.

Stoga su iz košarkaške sekcije Crvene zvezde uputili molbu Evroligi da izađe u susret navijačima i dopusti pomeranje termina utakmice, koju je evropska košarkaška organizacija uslišila. Utakmica između KK Crvena zvezda i Panatinaikosa odigraće se u hali Aleksandar Nikolić i počeće u 18.00 časova.

To znači da će Delije imati više od sat vremena da stignu na stadion Rajko Mitić nakon završetka košarkaške utakmice, što im omogućava da ne biraju koju će ekipu podržati, već mogu da podrže oba voljena tima.

Autor: redportal.rs

#Panatinaikos

#Rajko Mitić

#aleksandar nikolić

#evroliga

#evroliga molbu

#midtjiland

#uefa

#zvezda pao