Komandant Zvezdine odbrane ponovo raspalio maštu delija

Austrijski reprezentativac i defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović dao je zanimljivu izjavu u kojoj je ponovo vratio nadu "delija" u dolazak Marka Arnautovića u redove crveno-belih.

- Znam da je bio u pregovorima sa klubom, ali se ipak odlučio za Bolonju. Znam da je veliki zvezdaš iako mu je otac partizanovac. Verujem da će i on jednog dana doći ovde - rekao je Dragović za Arenu sport.

Podsećamo, prošlog leta je bila aktuelna priča o Markovom dolasku u Zvezdu, jer je njemu bio potreban novi klub, dok je Zvezdi bilo potrebno dobro rešenje u špicu napada, ali do saradnje, na žalost obe strane, nije došlo.

Međutim, Dragović je sa njim saigrač u reprezentaciji i ako on kaže da postoje šanse da se ovaj transfer ostvari u budućnosti, možda ga ipak ne treba potpuno isključiti.

Dragović je u nastavku pričao i o načinu svog dolaska na stadion Rajko Mitić i ostvarenju dečačkih snova.

- Počeo sam da razmišljam o dolasku na Marakanu pre godinu i po dana. Svi su znali da nisam zadovoljan u Leverkuzenu, pojavila se i korona, razgovarao sam sa agentom gde bi mogao da nastavim karijeru i odlučio sam da dođem ovde, gde mi je oduvek bila želja da zaigram. Trener Dejan Stanković je isto bio jedan od razloga što sam došao, on je imao svetsku karijeru i znao sam od njega mogu dosta da naučim - rekao je Dragović.

Defanzivac se osvrnuo i na šampionsku trku kojoj Zvezda ove godine zaostaje za večitim rivalom, najavivši dugu borbu bez predaje.

- Igraju dobro, sezona je dugačka. Borićemo se da uzmemo titulu. Što se tiče derbija, bili smo bolji na početku, pogodili smo prečku, primili smo jeftin gol. U drugom delu utakmice igrali su na kontre i bili su opasniji, srećom postigli smo taj pogodak. Nismo pobedili, ali se nadam da ćemo uspeti na Marakani - zaključio je Dragović.

Autor: redportal.rs

#arnautović

#crvena zvezda

#dragović

#reprezentativci austrije

#zvezda