Pogledajte šta je Kristijano izjavio nakon meča

Proteklog vikenda Mančester junajted je doživeo jedan od najbolnijih poraza u 21. veku. Naime, na njihovom Teatru snova poraženi su od ekipe najvećeg rivala Liverpula rezultatom 5:0.

Da stvar bude gora, svi se slažu u oceni da je igra koju Junajted već duže vreme prikazuje mnogo gora od rezultata na ovom meču, koji je već sam po sebi izuzetno loš.

U sivilo ekipe Crvenih đavola ovoga puta se uklopio i jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo, koji je u nekim prethodnim mečevima vadio krompire iz vatre i spašavao saigrače donoseći im pobede uprkos lošoj igri.

Ovoga puta i on je odigrao izuzetno loš meč, a posebno se obrukao jednim potezom kada je namerno šutnuo mladog rivala Kurtisa Džonsa, veznog igrača Liverpula.

IZVOR: YT / Sport Klub

Nakon ovog meča sve glasniji su povici simpatizera Junajteda, ali i svih ljubitelja fudbala širom sveta da vlasnici Crvenih đavola pod hitno moraju da promene trenera Ole Gunara Solskjera, koji očigledno nije uspeo da stvori ekipu koja će biti konkurentna za trofeje, iako ima veliki broj zvezda u timu.

Posle meča se fanovima i fudbalskoj javnosti obratio Kristijano Ronaldo, ističući da je svestan situacije u kojoj se nalaze kao klub.

- Ponekad rezultat nije onaj za koji se borimo. Ponekad rezultat nije onaj koji želimo. I ovo je na nama, samo na nama jer niko drugi nije kriv. Naši navijači su opet bili neverovatni, podržavali su nas sve vreme. Oni zaslužuju bolje od ovoga, mnogo bolje, a mi to moramo da učinimo za njih. Došlo je vreme - poručio je Ronaldo preko društvenih mreža.

Na šta je Ronaldo mislio kada je istakao da je došlo vreme, ostaje da vidimo u narednim danima.

Autor: redportal.rs

#kristijano ronaldo

#ronaldo

#ronaldo skandal

#ronaldo šutnuo