Emotivna priča 💞💞💞

U intervju za Jutarnji.hr, koji je dao Srđan Đoković , otac Novaka Đokovića jedan deo je posvećen i njegovoj suprugi Dijani. Razume se. 🧡💛💚

- U jednoj TV emisiji supruga Dijana , ispričala je anegdotu kako su se njih dvoje upoznali. Kad ste je odveli kući na upoznavanje, dočekalo vas je pitanje: odakle je mlada, Hrvatica? NJegova familija čula je nešto drugo, "Šta, pevačica"?  Koliki je teret podnela vaša supruga u smislu, vi ste stalno putovali, tu su i ostali sinovi, koliko je ta baza kod kuće dok ste vi Novaka teniski podizali bila ključna za porodicu - glasilo je pitanje novinara hrvatskih medija.

Foto: Pink.rs

- Dijana je iznela ogroman teret. Dojila je Đoleta, Marko je imao 5, 6 godina, radila je u to vreme 12 sati i slala nam novac dok smo putovali po turnirima po Evropi dok je bio junior. NJena uloga je neverovatna, i njene i moje porodice, on je produkt naše porodice, svi smo živeli ovaj projekt 15 godina i u najgore vreme po nas, u vreme NATO bombardovanja, sankcija i užasa svake vrste...Bez ičije pomoći, naša porodica, mi smo napravili čudo i to neviđeno. On je bio vredan, radan, disciplinovan, hrabar, nikad nije izostao i pravio neki problem kao ni Marko i Đole, na žalost i njih dvojica su bili sjajni i veliki talenti, ali je meni Novak pojeo sav entuzijazam i energiju pa nisam imao dovoljno snage da se posvetim njima dvojici, koliko bi dobri bili ne znam, ali bi bili odlični - iskren je bio Srđan Đoković.

Autor: redportal.rs / Jutarnji.hr

#Dijana Đoković

#Novak Đoković

#srđan đoković

#tenis