Stigao demant iz Novakovog tima

Najbolji teniser sveta Novak Đoković već više od mesec dana je van terena nakon poraza u finalu US opena kada je propustio priliku da osvoji 21. Grend slem trofej i zvanično postane najbolji ikada. 🥎

Njegov najveći rival na tabeli Rus Danil Medvedev izgubio je na Indijan Velsu i tako propustio priliku da smeni srpskog tenisera sa trona bar na 7 dana.

Zbog toga je u italijanskim medijima isplivala informacija da je raspletom stanja na tabeli Novak odlučio da završi karijeru za ovu sezonu.

Međutim, ubrzo je stigao demant iz Novakovog tima da Srbin nije završio sa ovom sezonom i da ćemo ga uskoro videti na teremu.

- Novak Đoković nije završio sezonu. Dakle, igrače još turnira do kraja godine. Još će se videti koje - stoji u saopštenju.

Đoković je prijavljen za Masters u Parizu koji se održava od 1. do 7. novembar. Ostaje da se vidi da li će se pojaviti na Završnom turniru u Torinu koji se održava od 14. do 21. novembra, kao i na Dejvis kup turniru koji je na programu od 25. novembar do 5. decembra.

Autor: redportal.rs

#Dejvis kup

#novak djokovic

#sezona

#tenis

#zavrsni turnir u torinu