Poznati navijač Crvene zvezde Nemanja Crnatović

Nemanja Crnatović, mladić iz Beograda, ponovo je oduševio javnost svojim pevačkim umećem. Rođen slep, Crnatović je imao puno prepreka u životu, ali je reč o genijalnom mladiću i velikom navijaču Crvene zvezde.

Nakon što je pevao na stadionu "Rajko Mitić", sada je izveo pesmu "Dobro znaj" u beogradskoj Areni pred početak evroligaškog meča crveno-belih i Žalgirisa.

IZVOR: YT / Sport klub

Crnatović je jednu numeru izveo i na poluvremenu te dobio ovacije velikog broja navijača Zvezde.

- Uglavnom je mama imala taj uticaj, veliki je zvezdaš. Prva utakmica koju pamtim je protiv Jang Bojsa iz 2004. godine. Pratio sam je preko televizora, jer su smatrali da sam još uvek nespreman da idem na stadion zbog svega. Tada sam se oduševio, nakon toga je došao Psv i sve ostalo je istorija. Na prvi meč sa stadiona, čekao sam četiri godine i gledao sam susret Crvena Zvezda - Ćukarički Stankom, bilo je 1:0 za Zvezdu. Prva evropska utakmica mi je bila ona protiv Venspilsa. Kada je Zvezda povela 3:1, prepustio sam se pesmi sa tribina. Osećaj je neverovatan, jako je teško to opisati, svaki deo tela mi se naježi, neopisivo je, rekao je Nemanja o ljubavi prema Zvezdi u intervjuu za Blic.

Autor: blic.rs / redportal.rs

#dobro znaj

#nemanja crnatović

#operska verzija