Podelio utiske sa Evropskog prvenstva

Odbojkaš Aleksandar Atanasijević nedavno je u emisiji Whatzuuuup, koja se svakoga dana emituje na RED TV-u, otkrio kako se oseća nakon nedavno završenog Evropskog prvenstva u odbojci, kakve utiske nosi sa pomenutog takmičenja, a prokomentarisao je i stanje u muškoj odbojci u Srbiji.

Kako je rekao, vremena za odmor nije bilo puno, jer već sada spremaju se za nova takmičenja. 😎

Foto: Instagram.com / @ossrb

- Nije nam lako pao poraz u polufinalu od Italije, kasnije i borba za 3 mesto protiv Poljske, utakmica koju smo izgubili dosta lagano. Išli smo i nadali se da možemo da se izborimo se za medalju, međutim, ovo je realno stanje naše muške odbojke.

Aleksandar je na kraju svog intervjua dao nekoliko saveta mlađoj populaciji koja planira da krene njegovim stopama. 🔽

Mlađoj populaciji bih poručio da se bavi odbojkom, to je jedan divan sport. Nažalost, vidimo da interesovanje za mušku odbojku opada iz godine u godinu, možda smo i mi krivci za to jer ne beležimo konstantno dobre rezultate. Od srca želim da poručim dečacima da izaberu odbojku kao svoj primarni sport. Već 6. godinu zaredom organizujem kamp u Vrnjačkoj Banji, i mogu da vidim kolika je razlika u muškoj i ženskoj odbojci trenutno u Srbiji. Bavite se sportom, jer je to sigurno najbolja moguća stvar da izrastete u prave ljude.
View this post on Instagram

A post shared by Odbojkaški savez Srbije 🇷🇸 (@ossrb)

IZVOR: IG / @ossrb

Autor: redportal.rs

#Aleksandar Atanasijevic

#Sport

#odbojka

#red tv

#whatzuuuup