Štoper posle odlaska iz Zvezde

Nemanja Milunović ostavio je veliki trag u Crvenoj zvezdi. Bio je jedan od igrača na koje se najviše računalo i neko ko je bio najstandardniji na terenu. Neke od njegovih partija dugo će se pamtiti i prepričavati kao primer kako štoper treba da igra.

Po isteku ugovora sa srpskim šampionom otišao je u tursku Alanju gde je već sada jedan od najboljih igrača kluba. Milunović je govorio za Sport klub, za koji je izjavio da mu je boravak u Zvezdi najlepši period karijere ali i da je došlo do prezasićenja:

Period u Crvenoj zvezdi je svakako najznačajniji deo moje karijere, ali osetio sam zasićenost, želeo promenu, novi izazov. Kada sam dobio poziv, raspitao sam se i i definitivno doneo pravu odluku. Došao sam u dobar klub, koji raste i ta ambicija me privukla. Imam i motiv da se ponovo dokazujem, jer ovde je svaka utakmica zahtevna i sve je na mnogo višem nivou. Svaka ekipa ima mnogo dobrih igrača, reprezentativaca sa svih strana sveta. Alanja je pred početak sezone dovela više od deset novih igrača i potrebno je vreme da se uigramo.

Autor: sportklub.rs / redportal.rs

#fudbal

#milunovic

#stoper

#zvezda