Pred Đokovićem je masters u Indijan Velsu, koji se održava od 4. do 17. oktobra 📅

Srpski teniser Novak Đoković od poraza u finalu US opena nije izlazio na teren, a kada su u pitanju turniri do kraja godine, sigurno je da na jednom hoće i da na jednom neće učestvovati.

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

IZVOR: IG / @djokernole

O mogućim planovima prvog reketa sveta govorio je bivši teniser i trener Rodžera Federera, Ivan Ljubičić.

View this post on Instagram

A post shared by Ivan Ljubicic (@ivanljubicic)

IZVOR: IG / @ivanljubicic

Hrvatski trener je istakao da ga ne bi začudilo ukoliko Đoković ne odigra nijedan meč do kraja godine, piše Blic. 🤔

- Što se tiče velike trojke očekuje nas scenario kao kada se rivalstvo Samprasa i Agasija završilo. Imaćemo mnogo različitih Grend slem pobednika, a ja se sećam kada su Ferero, Moja, Gaudio, Hjuit i Safin bili šampioni, to je bio drugačiji tenis. Verujte mi, ne bi čudilo da Novak Đoković odluči da ne odigra nijedan turnir do kraja godine, iako bih baš voleo da ga vidim u Parizu i na ATP finalu u Torinu - rekao je Ljubičić za Il Messagero.

Pred Đokovićem je masters u Indijan Velsu, koji se održava od 4. do 17. oktobra, a do kraja godine bi moglo da se očekuje da ga vidimo u Parizu, takođe na mastersu, a onda i Torinu, gde se održava završni masters. 😎

Novak je ove sezone osvojio 3 grend slema Australijan open, Rolan Garos i Vimbldon, čime se sa najvećim konkurentima, Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom izjednačio po broju pehara sa najvećih turnira, podseća Blic. Nakon toga je doživeo neuspeh na Olimpijskim igrama, pa poraz u finalu US opena, čime je ostao bez zlatnog, odnosno kalednarskog slema.

Autor: blic.rs / redportal.rs

#Ivan Ljubičić

#Novak Đoković

#Trener

#rodžer federer