Sa trenerom Partizana oči u oči

Partizan je nastavio pobednički niz u domaćem prvenstvu i nakon remija u derbiju pre 7 dana, upisao je 2 pobede. Na teškom gostovanju u Lučanima savladao je Mladost sa 2:0, a onda je sinoć "napunio" mrežu Spartaku sa 5 golova.

Nakon "petarde" trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je prezadovoljan ostvarenim rezultatom i igrom svojih navijača, a onda je najavio nešto što nikada nijedan trener u Srbiji nije uradio:

- Pozivam navijače sa svih tribina, kao i one koji od kuće gledaju, da učestvuju na tribini koju ću organizovati. Više informacija će biti sutra, a svako će moći da postavi pitanje. Šta god želite da me pitate, sva pitanja koja kruže ovih dana ove ili one vrste, da li su teorije zavere - na sve ću odgovoriti i želim da imamo interaktivnu komunikaciju. Zato ih pozivam da se priključe, da dođu i da mi postave pitanje. Važno je samo da budu u crno-beloj odeći - istakao je trener crno-belih.

- Važno je da imaju više od 16 godina, jer je to ozbiljna stvar. Deca inače mogu da dođu na naš stadion kad god mogu, ali želimo da ovo bude ozbiljno pa mora da postoji granica - zaključio je Aleksandar Stanojević.

Kompletnu izjavu trenera crno-belih i najavu tribine pogledajte u nastavku:

IZVOR: YT / FK Partizan Beograd

Više detalja biće poznato u toku dana.

Autor: redportal.rs

#aleksandar stanojevic

#fk partizan

#navijaci

#partizan

#tribina