Veoma važan meč za Piksijevu ekipu

Danas od 18.00 časova na stadionu Rajko Mitić reprezentacija Srbije dočekuje Luksemburg u novom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Situacija na tabeli je trenutno takva da je upravo Luksemburg najveći konkurent Srbiji i Portugalu za jedno od prva 2. mesta na tabeli, tako da je ovaj meč presudan kada je u pitanju plasman makar u baraž za prvenstvo sveta.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija u dobroj atmosferi dočekuju ovu utakmicu, nakon 7 osvojenih bodova u prve 3 utakmice i nakon ubedljive pobede protiv Katara u prijateljskom meču pre 3 dana, kada je bilo 4:0 za Srbiju.

Još jedan razlog za zadovoljstvo selektora jeste i dobra forma većine ofanzivnih igrača tima, što će Piksiju stvoriti slatke muke kada je reč o izboru startnih 11 na večerašnjem meču.

Iako je dobar start nagovestio uspešnu selektorsku karijeru Piksija na klupi Srbije, ovaj meč bi morao da se dobije ukoliko se utisak želi makar održati. Stoga je sve osim pobede veliki neuspeh za Srbiju na večerašnjem meču, pogotovo što će ovo biti prva utakmica na kojoj će reprezentacija moći da ima podršku sa tribina nakon dosta vremena.

Autor: redportal.rs

#Reprezentacija Srbije

#piksi selektor

#protiv luksemburga

#srbija luksemburg