Novinar nastavlja sa bockanjem...

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković trenutno se nalazi u Americi gde učestvuje na US Open turniru na kom je juče odneo prvu pobedu. Više o tome 👇🏻

Nole ove goidne ima priliku da osvoji i rekordnu 21. Grend slem titulu, kao i da osvoji sva 4 Grend Slem u kalendarskoj godini. Novak bi već imap 21. titulu da prošle godine nje diskvalifikovan sa turnira kada je nenamerno pogodio linijskog sudiju. Amerikanci mu nisu bili naklonjeni tada, a rekli bismo i sada.

Naime, na Tviteru odazvao se novinar koji je, najblaže rečeno, najveći kritičar našeg tenisera. Ben Rotenberg je uveren da je Olga Danilović, zapravo, zaražena koronom iako su organizatori rekli da se povukla sa turnira zbog običnog virusa.

- Navedeno je da je povlačenje Danilovićeve zbog "medicinskih razloga". Čekamo dalja objašnjenja, ali vredi pomenuti da je isto objašnjenje iskorišćeno i za Žila Simona, koji je bio u kontaktu sa zaraženom osobom. I ako je ovo slučaj, odmah se čovek zapita da li će određeni čovek koji juri Grend Slemove biti pogođen ovime... - napisao je Rotenberg.

IZVOR: TW / @BenRothenberg

Autor: redportal.rs

#US Open

#novak djokovic

#tenis