Vraćanje na pobednički kolosek prioritet

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 č. na svom stadionu igraju 1. meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Protivnik je rumunski Kluž, a naš klub je favorit. Ali pitanje je koliko to može biti pokazatelj jer je Zvezda doživela eliminaciju iz kvalifikacija za Ligu šampiona pa je nejasno u kakvom momentumu se igrači nalaze.

Svakako se očekuje odgovor na eliminaciju, a Liga Evrope je sada apsolutni prioritet jer niko u klubu ne bi bio zadovoljan Ligom konferencija. Proteklog vikenda crveno-beli nisu igrali domaće prvenstvo pa su imali dovoljno vremena da se dobro pripreme.

IZVOR: TW / @crvenazvezdafk

U tim se posle odrađene kazne vraća Kanga i trebalo bi da baš on donese osveženje. Nije jasno da li je Katai spreman za meč jer je posle meča u Moldaviji obelodanjeno da jedan od najboljih igrača ima povredu.

Zvezdi je večeras potrebna pobeda ne samo zbog povoljnog rezultata pred revanš, već i zbog vraćanja samopouzdanja koje je poljuljano. Prethodne sezone je bila slična situacija, Zvezda se uzdigla i u Ligi Evrope izborila proleće. Možda se ove sezone tako nešto može ponoviti. Najpre je potrebno eliminisati Kluž.

Autor: redportal.rs

#Liga Evrope

#fudbal

#kluz

#kvalifikacije

#zvezda