Trener Partizana zadovoljan nakon plasmana u plej-of

Fudbalski klub Partizan odigrao je sjajan meč protiv ruskog Sočija u 3. kolu Lige konferencija i, nakon 2:2 u regularnom delu i ukupno 6:4 nakon penala, plasirao se u završnu fazu takmičenja. Više o utakmici pročitajte u tekstu ispod:

Šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević podelio je svoje utiske nakon ove važne pobede:

- Momci su pokazali sjajan karakter, publika nas nosila celu utakmicu, pomagala, mi dali poslednji atom snage. Opasna je ekipa Sočija, u svakoj sitauciji može da ti da gol. Svaka čast ekipi, svaka čast publici - započeo je Stanojević izjavu za TV Arena sport, a zatim nastavio:

- Oni su imali 2 ozbiljne situacije, postigli su 2 gola. Mi smo se vraćali, napadali sve vreme... Ali, znate kako, nije lako stalno davati golove. Međutim, nošeni smo bili danas, karakter... sve je pobedilo - rekao je on.

Stanojević je prokomentarisao i povredu Pantića pred sam početak meča:

- Poslednji šut zagrevanja je izveo i u tom trenutku rekao da ne može da igra. A mi nemamo bočnih igrača više, Lutovac nije mogao (preminuo mu je otac), znate da je Jović povređen. Stvarno smo veliki peh imali - jedva smo uspeli da završimo utakmicu - priznao je Aleksandar Stanojević.

Partizan u poslednjem meču kvalifikacija igra protiv portugalske Santa Klare.

pročitajte još

VAR stigao u Humsku! ⚽

Autor: redportal.rs

#Pobeda

#fudbal

#liga konferencija

#partizan

#soci