Manastiri, Rtanj, Goč, Tesla u muzeju

Uživa u svojoj domovini. Teniser i njegova supruga odmaraju u - Novak Đoković svoj mir pronašao je u Srbiji.

Prvi teniser sveta izabrao je svoju domovinu kao najlepšu destinaciju za odmor sa porodicom.

I često je obilazi, kad god mu se ukaže prilika. Gleda da ugrabi što više vremena da bi dodatno upoznao lepotu Srbije, da odmori u svom domu, kao i sa ljudima koji ga vole i poštuju.

View this post on Instagram

Излазак и залазак сунца, два најлепша дела дана 😍🌅 Пуњење батерија за сутрашњи почетак турнира у Риму. Идемооо 💪 Two most beautiful parts of the day : Sunrise and Sunset 🌅😍 Recharging the batteries for tomorrow’s start of Rome tournament. Let’s go 💪

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

IZVOR: IG / @djokernole

Zbog trenutne situacije sa korona virusom u Londonu neće biti publike, a teniseri će biti u svojevrsnoj vrsti izolacije. Igrači će biti smešteni u hotelu pored O2 Arene, PCR testovi će biti obavezni za sve učesnike, a rezultati će biti poznati tokom narednih četiri do šest sati.

Poznato je da je Tesla večita inspiracija najboljeg tenisera sveta.

Đoković je naveo da želi da mu deca odrastaju uz lepote Srbije i da želi da ih upozna sa raznim mestima u našoj zemlji. I nema sumnje da će ih vremenom upoznati i sa mestima koje je već obišao. Zajedno sa porodicom bio je i u beogradskom Muzeju iluzija, a posetu je iskoristio i za fotografiju sa ilustracijom Nikole Tesle.

View this post on Instagram

Happy Birthday to my Hero. Thank you for bringing so much love and joy into our lives and reminding us to work daily on ourselves so we can be the best possible parents and people. We love you ❤️ Срећан рођендан хероју татин. Хвала што нам уносиш безграничну љубав у животе и што нас подсећаш да сваким даном радимо на себи и будемо што бољи људи и родитељи. Волимо те ❤️🥰🤗 @jelenadjokovicndf

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

IZVOR: IG / @djokernole

Kao dete voleo je planinu, a tu ljubav zadržao je i do današnjih dana. U martu ove godine je iskoristio kratku pauzu posle osvajanja Australijan opena i turnira u Dubaiju i obišao je Šiljak vrh Rtanj.

View this post on Instagram

Uvek pogled ka vrhu, a put strm, blatnjav, klizav ali beskrajno zanimljiv i izazovan. Nekada mogu samo da te gledam i navijam dok se penjes (jer na te vrhove moras sam, al uz podršku) a nekada te pratim i s tobom uživam u pogledu i lepoti visine. Najlepše od svega je naše zajedničko vreme i te uspomene koje nas uvek zbližavaju 🙏 zahvalna na još jednom osvojenom vrhu s tobom i uz tebe! @djokernole We climbed another mountain top together!! Yeeeeyyy!! 🥳There is nothing I would rather do than climb the peaks with you 🥰 some of your “climbs” I observe as a cheerleader, and in some of them I actively participate... i am so grateful and excited to have such strong partner in you. Love the challenge you bring to me, thank you for another amazing adventure amore!

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

IZVOR: IG / @jelenadjokovicndf

Autor: Redportal.rs

#Novak Đoković