Stigli štoper i napadač ⚽

Fudbaleri Fjorentine defanzivac Nikola Milenković i napadač Dušan Vlahović stigli su u Srbiju, gde će se priključiti saigračima iz reprezentacije.

Tandem tima iz Firence imao je klupsku zabranu da napušta karantin zbog čega je njihovo učešće u predstojećim reprezentativnim obavezama bilo pod znakom pitanja. Ipak, oni su dobili dozvolu Fjorentine i priključili se ostalim izabranicima Ljubiše Tumbakovića.

IZVOR: TW / @FSSrbije

Pokrajina Toskana je od početka ove nedelje zatvorena, što je bila u prvom trenutku nepremostiva barijera za dolazak Milenkovića i Vlahovića. Međutim, u FSS nisu gubili nadu. U toku dana, Nikola Milenković i Dušan Vlahović su uradili test na virus korona. Imali su negativne nalaze, što je pojačalo diplomatske aktivnosti ljudi sa Terazija 35. Milenković je stub odbrane Orlova i njegov izostanak napravio bi veliku rupu u poslednjoj liniji Orlova. Posebno što je sjajno sarađivao sa Mitrovićem i Kolarovom.

Podsetimo, zbog pozitivnog testa na koronavirus u sastavu neće biti Filipa Đuričića.

Prethodnih dana pojedini klubovi Serije A odlučili su da ne puste svoje igrače na reprezentativna okupljanja zbog rizika od korone, a među njima i Lacio, Fjorentina i Inter za koje igraju Milinković Savić, Vlahović, Kolarov i Milenković, ali je kvartet orlova ipak stigao u Beograd.

IZVOR: TW / @FSSrbije

Autor: Redportal.rs

#Reprezentacija Srbije

#orlovi