Jedan od najboljih ikada nije mogao da sakrije suze

Najbolji fudbaler u istoriji Barselone, Argentinac Lionel Mesi, oprašta se od kluba u kom je proveo 21 godinu!

Ikona Barselone je zbog finansijskih problema prinuđena da promeni sredinu, jer klub nije u mogućnosti da produži ugovor sa njim.

U podne je počela konferencija za medije na kojoj se jedan od najboljih igrača svih vremena zvanično oprašta od kluba sa kojim je osvojio sve što se može osvojiti.

- Sve što sam proživeo u ovom klubu učinilo me osobom koja sam danas. Dao sam sve za ovaj dres. Hvala svima na podršci koju sam imao svih ovih godina. Nikad nisam mislio da ću otići na ovakav način, nisam ni razmišljao o oproštaju nikad. Nadam se da ću se jednog dana vratiti kako bih doneo nešto novo klubu, mnogo uspeha i zajedničkih lepih trenutaka u budućnosti. Mnogo je reči koje bih rekao, ali jednostavno me emocije obuzimaju i teško mi je da govorim - rekao je kroz suze Mesi.

- Nikada nisam zamišljao da će se sve završiti ovako. Nadao sam se da ću to učiniti na terenu, sa svojim prijateljima, saigračima, pred publikom koja bi skandirala moje ime. Oduvek sam zamišljao pun Kamp Nou navijačima koje nisam video godinu i po dana. Nažalost, moralo je ovako da bude - dodao je razočarani Argentinac.

IZVOR: YT / Barca TV

Prvi čovek Barselone Đoan Laporta rekao je nedavno je sa Mesijem sve bilo dogovoreno kada je reč o produžetku saradnje, ali da zbog finansijskih problema nisu mogli da potpišu ugovor.

- Baš kao što je Laporta rekao, došao sam da potpišem ugovor, ali nisam mogao jer pravila to ne dozvoljavaju. Ništa drugo ne bih mogao da kažem. Prošle godine nisam hteo da ostanem i to sam javno rekao, sada sam hteo da ostanem, ali nije moguće - potvrdio je Leo.

Autor: kurir.rs

#Mesi

#Plače

#rastanak

#sa barsom