Moglo je da bude bolje, ali i gore

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Šerifom na svom terenu u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Sinoć je bilo 1:1, a gol za crveno-bele postigao je Dioni.

Zvezda nije igrala loše, posle uvodnih 15 minuta preuzeli su kontrolu i počeli da diktiraju tempo. Ono što je dovelo do ovog rezultata su greške koje su načinjene. Više grešaka prethodilo je golu, ali o tome ne treba previše govoriti.

Nakon gola Zvezda je počela da igra agresivnije, Sanogo je preuzeo sredinu terena i sa nekoliko ranih oduzetih lopti nije dozvoljavao da pritisak na goste nestane. To je dovelo do gola koji je usledio posle greške golmana.

Zvezda naredne nedelje neće imati Kangu na raspolaganju zbog crvenog kartona i pitanje je ko će ga zameniti. Mirko Ivanić već je igrao na toj poziciji i ne treba se čuditi ukoliko se on povuče na poziciju koju je pokrivao Kanga. To bi značilo da se otvara mesto za Bena koji je sinoć bio opasan u par navrata. Da sudija nije pogrešio kada mu je dosudio ruku pri oduzetoj lopti možda Zvezdin igrač bi ušao u veliku šansu.

Bilo kako bilo, nerešen rezultat nije negativan. Sve je otvoreno i jasno je da ekipa koja želi dalje mora da pobedi. Nema mesta kalkulacijama, na pobedu mora da se ide. Zvezda može da pobedi, dokazala je to.

IZVOR: YT / Crvena zvezda

Autor: redportal.rs

#liga sampiona

#serif

#zvezda