Šta da se radi...

Iako smo u prethodnih nekoliko dana bili pomalo tužni zbog nekih od rezultata naših sportista kojima je falilo sportske sreće za plasman za borbu za medalje, ponovo se pokazalo da ima i nesrećnijih sportista, samo što na njih ređe obraćamo pažnju.

Naime, kanadska skakačica u vodu Pamela Ver je uspela da se upiše kao najneuspešnija u disciplini skok u vodu sa 3 metra jer joj je pošlo za rukom da osvoji celih 0 bodova.

Do toga je došlo zbog njene pogrešne procene o vremenu kad će se daska vratiti nagore nakon uvodnog skoka, a kako je to ispalo možetw da vidite na video-snimku dole.

Njen peh se desio u kvalifikacijama za finale, tako da je završila kao 18. u grupi.

- Ono što radimo da bismo došli do Olimpijskih igara i ono što uradimo na samim igrama su različite stvari. Toliko sam bila spremna za ovo takmičenje, ali onda sam napravila grešku. To je moglo da se desi svakome, ali desilo se meni u pogrešnom trenutku - napisala je Pamela na svom Instagram profilu nakon neslavnog završetka učešća na OI.

Istina, ona je dodala da ovo neće biti zadnji put da je vidimo na velikim takmičenjima, niti da će dozvoliti da je ovaj nesrećni skok definiše. Svaka čast, samo sledeći put bi možda mogla da bude malo rasterećenija, za početak?

IZVOR: YT / さきなまチャンネル

Autor: redportal.rs

#kanadska skakačica u vodu

#olimpijske igre

#pamela ver