U finalu je sve krenulo od nule i počela je nova borba 💪

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Milenko Sebić izjavio je danas da se 5 godina pripremao za nastup u Tokiju, kao i da je prezadovoljan što je uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama. On je takođe istakao da je medalju posvetio preminuloj koleginici Bobani Veličković Momčilović. 💔

Foto: Instagram.com/serbianshooting

- Posle Rija sam imao veoma težak period jer sam bio spreman za finale, ali nisam tada uspeo da osvojim medalju. Poslednjih 5 godina sam se spremao za Tokio i to je urodilo plodom. Prezadovoljan sam jer sam uspeo da pobedim sebe i osvojim medalju - rekao je Sebić, a preneo Olimpijski komitet Srbije.

- Uživao sam u momentu i bio svestan osvajanja medalje. Izborio sam se danas za ulazak u finale, u finalu je sve krenulo od nule i počela je nova borba. Bilo mi je malo lakše jer sam se rasteretio, i bio spreman za sve što me čeka.

- Znao sam da u odlučujućem metku Norvežaninu bežim za 0.7 krugova i maksimalno sam se skoncentrisao da taj hitac bude onaj pravi. Medalju posvećujem našoj preminuloj koleginici Bobani Veličković Momčilović - zaključio je Sebić.

View this post on Instagram

A post shared by Olimpijski komitet Srbije (@oksrbije)

IZVOR: IG / oksrbije

Autor: redportal.rs

#Bobana Veličković Momčilović

#Milenko Sebić

#OI

#bronzana medalja

#medalja