Zamolio navijače da se ne zaleću

Novak Đoković ima sjajan dan iza sebe na Olimpijskim igrama, pošto je prvo u singlu rutinski savladao Keija Nišikorija, a potom je sa Ninom Stojanović prošao nemački par u miks dublu.

Oba meča su se završila vrlo brzo, a nakon toga je Novak istakao da je izuzetno zadovoljan prikazanim na terenu.

- Odlično, nisam se previše iscrpeo ili izmorio danas. Nije moglo bolje da se završi, odigrao sam najbolji singl meč ove godine i završio dan na najbolji mogući način sa Ninom na terenu - rekao je Novak posle dubl meča.

Potom je zamolio sve navijače da se ne zaleću, iako je već stigao do dva polufinala. O medaljama i dalje ne želi da priča!

- Zapravo smo već u završnici turnira, ali molim vas da ne pričamo o medaljama, već da se koncentrišemo na ono na terenu - dodao je on.

Na kraju meča Novak nije ni znao rivale u dublu u polufinalu, a istakao je da će sa bilo kojim protivnikom Nina i on biti spremni da se bore. Kako prenosi Mondo.rs, što se tiče polufinala singla, ističe da je to najteži meč do sada.

- To će biti najteži meč do sada, ali ja sam ovim današnjim nastupom ulio sebi samopouzdanja. Ključ će biti da se spreči taj njegov servis, jer je on jako visok, a dobro se kreće, Ali spremiću se, ja ga znam jako dobro i idemo na pobedu - zaključio je Novak.

Oglasila se i Nina, koja je istakla da je sjajno igrati sa najboljim teniserom sveta.

- Neverovatan je osećaj, stvarno je lepo igrati sa Novakom. Pokušavam da uživam svaki minut s njim na terenu i on mi pomaže samim tim što je na terenu. Uzdiže me i daje mi savete i međusobno imamo dobru komunikaciju na terenu i danas je bilo još bolje nego juče. Ne razmišljamo o medalji previše, gledam na svaki meč kao nešto posebno, samo da razmišljamo o igri - zaključila je ona.

Autor: mondo.rs

#Nina Stojanović

#Novak Đoković