Trener Zvezde o revanšu sa Kairatom

Crvena zvezda sutra od 20.30 č igra revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata. Rezultat 1. meča je 2:1 za Kairat tako da našem šampionu ne preostaje ništa drugo nego da ide na pobedu sutra.

Trener Zvezde Dejan Stanković govorio je o predstojećem meču:

Ako Zvezda bude na nivou, ne bi trebalo da bude problema. Izvukli smo mnogo stvari iz prve utakmice koje nisu funkcionisale. Neće se ponavljati, radili smo pažljivo na tim detaljima. Prošle godine kada smo igrali kvalifikacije priželjkivao sam taj revanš, jer se igrao samo jedan meč. Nije moglo da bude popravnog. Sada imamo šansu da ispravimo sitnice i greške koje smo napravili u Kazahstanu.

Ko će igrati:

Svi su zdravi. Sale Katai je dobio dosta batina, on se oporavlja. Gajić je imao problem sa ramenom, to sam već rekao. Ostatak grupe je zdrav. Neće biti revolucija, ne znam zašto bi se pravile. Ne vidim ja ovde razlog za dramu, mada je sve drugačije kada u Zvezdi imate reztultat. Verujem u ove momke, ovo je ozbiljna grupa momaka i igrača. Podvalilo nam se to poluvreme protiv Kairata, već u drugom u Almatiju na površinu su izašle mane našeg rivala
Dioni je odigrao 70 minuta, to je bilo planirano. On je kasno došao na pripreme, ali momak radi dobro i trudi cse da ih sustigne. Samo pametno i hrabro.

Sutrašnjem meču mogu da prisustvuju samo deca jer je Zvezda kažnjena od strane UEFA. Povodom toga Stanković je rekao:

Presrećan sam i jedva čekam da meč počne. Mada bi nam dobro došao pun stadion i 50 hiljada ljudi. Svaki zvezdaš koji bude na stadionu veslaće u istom pravcu.

Autor: mozzartsport.com / redportal.rs

#kairat

#kvalifikacije

#liga sampiona

#stankovic

#zvezda