Svi znamo jedno - Srbija danas osvaja 3. medalju 💪

Najbolja tekvondistkinja Srbije i osvajačica zlatne medalje u Londonu 2012. godine Milica Mandić fantastičnom borbom izborila je finale na Olimpijskim igrama u kategoriji do 67 kilograma!

Srbija je već osvojila 1 medalju u tekvondu i to već 1. dana kada je Tijana Bogdanović osvojila srebro u kategoriji do 48 kilograma! Istog dana je i Damir Mikec osvojio srebro u sreljaštvu, a danas će nam se nasmešiti i 3. medalja pitanje je samo da li zlatna ili srebrna! 🤩

Milica zna kako se osvaja zlato na Olimpijskim igrama! To je postigla već sa samo 20 godina odnosno 2012. u Londonu i ne sumnjamo da će 9 godina kasnije pred kraj karijere učiniti isto!

Zato budite svi uz tv ekrane od 14.30 časova kada je zakazano finale Milice Mandić koja će se za najsjajnije odličje boriti protiv Korejke Da-bin Li koja je svetska šampionka iz 2019. godine a kako joj je ovo 1. učešće na Olimpijskim igrama naša Milica se može osloniti na svoje iskustvo!

View this post on Instagram

A post shared by Olimpijski komitet Srbije (@oksrbije)

Milica je do finalne borbe savladala Fejt Ogalo iz Kenije, Poljakinju Aleksandru Kovalčuk i u polufinalu Francuskinju Altru Lorin!

Idemo Milice carice do zlatne medalje! 🥇💪🥳

Autor: redportal.rs

#Finale

#Tokio

#medalja

#milica mandic

#olimpijske igre