Norvežaninov trkački kostim podigao mnoge obrve

Norveški sportista Kristijan Blumenfelt je pobedio na triatlonu na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali gledaoci nisu mogli da ne primete nešto drugo u vezi njega što nije imalo mnogo veze sa njegovom zaista velikom pobedom.

Naime, iako je uspeo da pobedi u sportskoj disciplini koji mnogi smatraju za jednu od najzahtevnijih na Olimpijskim igrama (uključuje biciklizam, plivanje i trčanje) Blumenfelt je prilikom prolaska kroz cilj, nenamerno, otkrio da nosi crne gaće.

Naravno, za ovo nije bio kriv on, već dizajneri njegovog sportskog kostima na kom je dominirala bela boja, koja se pokazala (gle iznenađenja! 🙄) kao providna ukoliko se sportista koji ga nosi - pokvasi. To je, dakako, neminovno u trialtonu, da ne spominjemo znojenje.

Istina, prema samom Kristijanu nije previše ljudi pokazalo odijum, pa nije previše bio ni ismejavan (mada naravno, to ne može izostati u današnjem svetu), ali prema norveškim dizajnerima ovih kostima, itekako jeste.

- Supermen nosi gaće preko kostima, izgleda da Kristofer radi to drugačije. Izgleda da su dizajneri sve shvatili pogrešno - napisao je jedan komentator.
- Dizajner ovoga je sigurno želeo da se osveti Blumenfeltu zbog nečeg - napisao je drugi.
- Uveren sam da je dizajner bio inspirisan nekim superherojem. I izgleda da ta formula funkcioniše, bar u njegovom slučaju - primetio je još jedan od šaljivdžija sa interneta.

Što se nas iz redakcije tiče, svakako smo srećni bar zbog jedne stvari - što mu isti dizajneri nisu dali i gaće za ovu trku. 😄

IZVOR: TW / @EmilyBenammar

Autor: redportal.rs

#Olimpijada

#kontroverza

#kristijan blumenfelt

#trialton