Fudbaleri se okupljaju u Staroj Pazovi

Fudbalska reprezentacija Srbije započinje pripreme za odlučujuću utakmicu baraža za odlazak na EP. Selektor Tumbaković je poslednjih nedelje imao velike glavobolje. Uzrok za tako nešto se ne nalazi u lošoj formi naših fudbalera, već situacija sa koronavirusom. Filip Đuričić je pozitivan i neće biti u mogućnosti da pomogne svojim saigračima, a nalazi se u životnoj formi.

IZVOR: TW / @FSSrbije

Ipak, prethodnih dana je bilo i lepih vesti. Filip Kostić se oporavio od povrede zbog koje je propustio prethodne mečeve reprezentacije i očekuje se da zaigra od starta u četvrtak protiv Škotske.

U toku dana se očekuje rasplet situacije sa igračima koji igraju u Italiji. Ukoliko italijanski klubovi ne dozvole svojim igračima da napuste zemlju, Srbija će biti u velikim problemima. Kapiten Aleksandar Kolarov, Sergej Milinković Savić, Darko Lazović, Nikola Milenković, Saša Lukić, Dušan Vlahović u tom slučaju neće moći da se stave na raspolaganje Tumbakoviću. Sve to bi umanjilo šanse Srbije da se plasira na EP.

Svi u savezu se nadaju da će se problem rešiti i da će svi igrači imati dozvolu da dođu u Srbiju i u četvrtak 12. 11. 2020. g. obezbede toliko čekani plasman na EP. Ova generacija fudbalera ima kvalitet za to, što pokazuje uzlazna forma naših fudbalera širom Evrope.

Autor: redportal.rs

#Srbija

#fudbal

#reprezentacija

#skotska

#tumbakovic