U pitanju bi bio povratnik u redove crno-belih

Nastavlja se u Humskoj potraga za napadačem koji bi predvodio navalu vicešampiona Srbije. Nakon jučerašnje priče da je Filip Stuparević potencijalno pojačanje crno-belih, danas se otvara još jedan front na pijaci.

U pitanju je Rikardo Gomeš, napadač koji je u sezoni 2018/19 bio najefikasniji igrač u klubu i na kraju doneo 3.000.000 evra u Partizanovu kasu transferom na Arabijsko poluostrvo.

Iako želja trenera Aleksandra Stanojevića i uprave kluba nije sporna, problematične su finansije i to pogotovo nakon neočekivanog odlaska Takume Asana iz kluba čime je Partizan ostao bez projektovana 4.000.000 evra.

Naime, Rikardo Gomeš ima platu od 1.400.000 evra u Turskoj i to je brana koju Partizan ne može da pređe. Najplaćeniji igrač je Natho koji ima 600.000 evra, a u Humskoj bi morali da nađu model za dovođenje Rikarda.

Za sada je okviran plan da se predloži podela primanja Rikarda između turskog kluba i srpskog vicešampiona, međutim, sve to je jako daleko od bilo kakve realizacije.

Ono što je još problem kada je Rikardo u pitanju su godine. Ima ih 29 trenutno i pitanje je da li bi mogao da ostvari rezultat iz prethodnog mandata. Dovoljno je samo da se pogleda u dvorište kod komšija koji se nisu proslavili sa dovođenjem Boaćija i Kange.

Autor: redportal.rs

#Rikardo Gomes

#napadač

#partizan