Na njenoj prirodnoj lepoti zavidi ceo sportski svet

Danas se na ATP turniru Belgrade open odiralo polufinale između Novaka Đokovića i Slovaka Andreja Martina u kome je srpski teniser posle 2 sata odneo pobedu sa 2:1 u setovima. Više o tome pročitajte u vestima ispod:

Ono što je danas privuklo veliku pažnju kako muškog, tako i ženskog pola je glavni sudija meča Marijana Veljović koju mnogi zbog lepote porede sa holivudskom zvezdom Dženifer Lopez.

Ona važi za jednu od najlepših ženskih sudija, a u belom sportu je veoma uvažena, pa je tako u današnjem polufinalnom meču delila pravdu.

Foto: redportal.rs/M.V

Lepa Kragujevčanka je 1. sudijsku školu završila 2008. godine u Beogradu u organizaciji Teniskog saveza Srbije. Godine 2009. završila je tenisku školu 2. nivoa i dobila beli bedž.

Foto: redportal.rs/M.V

Od 2010. godine sudi i na međunarodnim turnirima, a 2011. godine završava 3. nivo i dobija bronzani bedž za teniske sudije. Godine 2013. dobija srebrni bedž.

Foto: redportal.rs/M.V

Sada je vlasnik zlatnog bedža za tenijske sudije što je veliko priznanje, jer ga u svetu imaju samo 19 muškaraca i 9 žena.

Foto: redportal.rs/M.V

Marijana je najviše pažnje privukla zbog atraktivnog izgleda, na velikom broju američkih sajtova porede je sa pevačicom Dženifer Lopez, dok je u jednom trenutku i bivši teniser Boris Beker uputio neprikladan kompliment zbog kog je pretrpeo kritike:

- Moram da kažem da je sudija izuzetno lepa. Jedeš je očima - rekao je Beker, a posle toga su ga u medijima prozvali "seksistička svinja".

Foto: redportal.rs/M.V

Autor: redportal.rs

#atp

#belgrade open

#marijana veljovic

#zenski sudija