Do kraja evropskih kvalifikacija zabranjeni odlasci

Prethodnih dana Crvena zvezda bacila se na dovođenje zvučnih pojačanja poput Aleksandra Dragovića, koji je već potpisao ugovor sa šampionom Srbije, dok je sa Aleksandrom Kolarovim ostalo samo još da se reše tehnička pitanja oko njegovog angažmana u crveno-belom dresu.

Međutim, podjednako važan front za upravu biće očuvanje postojećeg tima, s obzirom da bi mnogi klubovi voleli da se domognu najboljih igrača koji trenutno nastupaju za Crvenu zvezdu.

Prema rečima Zvezdana Terzića, u Ljutice Bogdana već su odbili 1. zvaničnu ponudu za prodaju jednog od najboljih igrača i nosilaca igre.

- Dobili smo pre nekoliko dana ponudu za Mirka Ivanića od 4.500.000 evra, ali smo rekli da ne može da ide. To je odlična cifra za igrača koji je 1993. godište, ali 1. čas matematike – 4.500.000 evra je manje od 20.000.000 koliko nam donosi Liga šampiona - rekao je Terzić.

Na ovaj način rukovodstvo Crvene zvezde pokazalo je princip da do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona sigurno niko neće smeti da napusti stadion Rajko Mitić.

- Konkretnu, pisanu ponudu nismo dobili, ali usmeno imamo i za Veljka Nikolića, Željka Gavrića i Njegoša Petrovića. Ono što je bitno, je da kostur tima ne može da ide - naznačio je generalni direktor Zvezde.

Prema njegovim rečima, jedino bi Nemanja Milunović, kome je ugovor istekao, mogao da potraži novu sredinu, ali svi ostali igrači će sigurno krenuti u pohod na Ligu šampiona.

U tom svetlu, Terzić je odgovorio i na špekulacije oko potencijalnog odlaska levog beka Milana Rodića, koje su se pojavile u medijima u trenutku kada je postalo jasno da Aleksandar Kolarov dolazi na stadion Rajko Mitić.

- Istina je da je Rodić tražio razgovor. I razgovarali smo jutros Dejan Stanković, Mitar Mrkela i ja sa njim i rekli mu da ne može da ide. Poštujemo sve što je uradio, svesni smo njegovog doprinosa i da je zaslužio da mu se klub revanšira, ali interes Crvene zvezde je iznad interesa pojedinca. Dolazak Saleta Kolarova nema nikakve veze sa odlaskom Milana Rodića - zaključio je Zvezdan Terzić.

Autor: redportal.rs

#ivanic zvezda

#ivanic zvezde

#ponuda ivanic

#ponuda ivanica

#zvezde ivanica