Impresivna partija kapitena Ajaksa

Sinoć je odigrano 8 mečeva Lige šampiona, a kao veliko iznenađenje se može smatrati samo pobeda Menhengladbaha protiv Šahtjora u gostima rezultatom 6:0. Naš trener Marko Nikolić je sa Lokomotivom odigrao 1:1 protiv Atletika iz Madrida. A Dušan Tadić je u pobedi svog Ajaksa odigrao impresivno, kapitenski:

IZVOR: TW / @AFCAjax

Posle svih administrativnih problema koje su pravili nadležni organi Danske oko ulaska našeg Dušana Tadića u tu državu naš reprezentativac je bio negativan na testiranju na koronavirus i otputovao je sa ekipom na meč. Ajaks je savladao Mitjeland rezultatom 2:1, a igrač utakmice je nesumnjivo Dušan Tadić!

Tadić je učestvovao u oba gola svog tima, bio je strelac i asistent. Još jednom je Dušan pokazao da se nalazi u dobroj formi, što raduje navijače Ajaksa, ali i sve ljubitelje fudbala u Srbiji. Jer se uskoro igra odlučujuća utakmica za odlazak na EURO.

IZVOR: TW / Champions League

U istoj grupi Liverpul je pobedio Atalantu 5:0, pa je tako ostao na maksimalnom učinku od 9 bodova. Ajaks ovom pobedom ima 4, zajedno sa Atalantom. Dok Mitjeland nije osvojio još uvek ni 1 bod.

Autor: redportal.rs

#Ajaks

#Srbija

#dusan tadic

#fudbal

#liga sampiona