Novo pojačanje u Ljutice Bogdana

Nakon što je juče potpisala 3-godišnji ugovor sa Aleksandrom Dragovićem Crvena zvezda je već danas postigla dogovor sa Aleksandrom Kolarovim da ovaj iskusni defanzivac i doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije pređe u crveno-bele redove.

Naime, prema pisanju Mozzart Sporta Zvezdan Terzić je sa levim bekom Intera utanačio sve uslove saradnje i ostale su samo još formalnosti oko obavljanja lekarskih pregleda i potpisivanja ugovora između Kolarova i Zvezde.

Bivši kapiten reprezentacije u redove šampiona Srbije dolazi kao slobodan igrač, s obzirom na to da mu ugovor u Interu ističe na kraju sezone. On je u osvajanju titule u Italiji učestvovao sa svega 11 odigranih utakmica još na početku sezone.

Nakon toga su ga mučile mnoge povrede, a trenutno se nalazi na oporavku od operacije leđa. Međutim, igrač i rukovodstvo Crvene zvezde uvereni su da će 35-godišnji defanzivac biti potpuno spreman do početka sledeće sezone.

Informacija o postizanju konačnog dogovora sa Kolarovim stigla je nakon iznenadnih vesti o verovatnom odlasku Milana Rodića, standardnog levog beka Zvezde u poslednjih 5 sezona.

Na ovaj način crveno-beli bi popunili rupu nastalu odlaskom Rodića, ali s obzirom na pozne igračke godine Aleksandra Kolarova, treba očekivati da Zvezda do kraja prelaznog roka dovede još jednog levog beka koji bi bio zamena za prekaljenog internacionalca.

Autor: redportal.rs

#kolarov u zvezdi

#kolarov zvezda

#kolarov zvezdom

#zvezda dovela kolarova