Uprava crveno-belih rešena da dođe do još jednog trofeja

Večiti derbi na programu je sutra, a ulog je veliki. Zvezda želi da dođe do duple krune posle 14 godina, dok Partizan želi da sezonu izvuče trofejom. Poslednje pripreme za derbi su uveliko u toku, a ono što je značajno je činjenica da u Kupu nema pravila o bonus igračima. Sezona je na izmaku, svi su umorni posle teške sezone obeležene koronavirusom, ali derbi je nešto posebno pa motiva neće nedostajati.

Činjenica da 14 godina Zvezda čeka na duplu krunu čelni ljudi crveno-belih su odlučili da nagrade igrače za eventualnu pobedu.

Otuda su odgovorni iz Crvene zvezde došli na ideju da pruže dodatni stimnulans Borjanu i drugovima. Prema saznanjima MOZZART Sport Upravi odbor Crvene zvezde je blizu donošenja odluke da igrači, koji sutra budu u protokolu, dobiju posebne premije za eventualni trijumf nad Partizanom. I što je za igrače Crvene zvezde još bitnije, isplata bi usledila u ekspresnom roku, vrlo verovatno još tokom srede.

Ne žele javno na Marakani da pričaju o sumi koju su spremili igračima u slučaju pobede nad Partizanom. Taj potez poistovećuju sa klupskom tajnom.

Autor: mozzartsport.com / redportal.rs

#derbi

#fudbal

#kup

#premije

#zvezda