Zabrinjavajuće izjave iskusnog defanzivca

Crvena zvezda nakon rekordne sezone koju je završila bez poraza u ligi i sa najvećim ligaškim brojem bodova u istoriji kluba, ima u planu dovođenje izuzetno ozbiljnih imena.

Aleksandar Kolarov, Nenad Krstičić, Aleksandar Prijović i Aleksandar Dragović predstavljaju kvartet meta za letnji prelazni rok kojim bi Zvezda više nego ikada bila konkurentnija za novi ulazak u najelitnije evropsko takmičenje, međutim, čini se da transfer Dragovića nije uopšte toliko realan koliko se činilo u prvom trenutku.

Naime, u intervjuu za Mozzart sport Dragović je govorio o tome da li ima primedbe na to što se Crvena zvezda navodi kao favorit za njegovo dovođenje:

Da, imao bih primedbe. To da je Zvezda moj favorit su mediji malo preuveličali, ali je zajedno sa bečkom Austrijom moj voljeni klub i naravno da je jedna od opcija.

Aleksandar Dragović ima 30 godina i sigurno bi svojim iskustvom i kvalitetima predstavljao jedno od najvećih pojačanja u srpskom fudbalu u poslednje decenije. Ipak, Dragović navodi da su i finansije značajan faktor pri odlučivanju.

Crvena zvezda sigurno priprema ogroman ugovor Dragoviću za naše uslove, međutim, videćemo kako će se odvijati sve ako se jave platežno moćniji klubovi.

Autor: redportal.rs

#Aleksandar Dragović

#Transferi

#crvena zvezda

#leverkuzen

#zvezda