Večeras startuje 3. kolo Lige šampiona

Večeras su na programu utakmice 3. kola Lige šampiona. Kolo će početi u grupi A, gde srpski trener i bivši trener Partizana Marko Nikolić u Moskvi sa svojom Lokomotivom dočekuje Atletiko iz Madrida. U okviru iste grupe prošlogosišnji šampion Bajern iz Minhena gostuje Salzburgu.

Na istoku Evrope u okviru grupe B Šahtjor dočekuje Borusiju Menhengladbah. Ukoliko Šahtjor pobedi u ovom meču zadržaće čelnu poziciju u grupi i tako postati najveće iznenađenje Lige šampiona. U istoj grupi, ali 2 sata kasnije Real će u Madridu dočekati Inter iz Milana. Oba kluba traže 1. pobedu u grupi.

Atalanta u okviru grupe D dočekuje Liverpul, a pobednik tog meča će zauzeti čelnu poziciju grupi na kraju ovog kola. Dušan Tadić i Ajax gostuju u Danskoj Mitjelandu, a to je meč koji je juče izazvao najveću buru u Ligi šampiona.

U okviru grupe C Porto dočekuje Olimpik iz Marselja koji u prethodne 2 utakmice nije osvojio ni bod. U Engleskoj će Mančester siti Pepa Gvardiole dočekati Grčki Olimpijakos u kom nastupa Lazar Ranđelović koji se našao na spisku selektora Tumbakovića za naredno okupljanje reprezentacije Srbije.

Autor: redportal.rs

#Liverpul

#Porto

#Real

#Srbija

#ajax

#atalanta

#atletiko

#bajern

#borusija

#dusan tadic

#fudbal

#inter

#liga sampiona

#lokomotiva

#madrid

#mancester siti

#mitjeland

#olimpijakos

#olimpik

#partizan

#sahtjor

#salzburg

#tumbakovic