Novi direktor JP Pošte Srbije pružao podršku košarkašima Crvene zvezde

Sinoć je odigrana 1. utakmica finalne serije ABA lige, u kojoj je Crvena zvezda u hali Aleksandar Nikolić pobedila podgoričku Budućnost sa 82:78 i povela sa 1:0 u borbi za titulu regionalnog šampiona.

Ovu pobedu čete Dejana Radonjića sa tribina je pratilo više stotina vernih navijača Crvene zvezde, koji su jedva dočekali da prisustvuju nekoj utakmici svog voljenog kluba.

Prisustvom na tribinama hale Aleksandar Nikolić pohvalio se i Zoran Đorđević, direktor JP Pošta Srbije na svom Instagram nalogu. Naime, bivši ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja bodrio je sa tribina Ognjena Dobrića i ostatak ekipe Crvene zvezde koja je odnela pobedu u dramatičnom meču protiv podgoričke ekipe.

View this post on Instagram

A post shared by Зоран Ђорђевић (@zoran__djordjevic)

IZVOR: IG / zoran_djordjevic

Međutim, s obzirom na to da su protivepidemijske mere i dalje na snazi, KK Crvena zvezda je zbog prisustva publike kao organizator meča kažnjena sa ukupno 350.000 dinara odmah nakon završetka utakmice.

- Usled kršenja epidemioloških mera i puštanja publike u halu za vreme košarkaške utakmice između KK Crvena zvezda i Budućnosti, komunalna milicija kaznila je KK Crvena zvezda sa 300.000 dinara i odgovorno lice u pravnom licu sa 50.000 dinara - stoji u saopštenju komunalne milicije.

Druga utakmica finalne serije biće odigrana u utorak uveče od 20.30 časova, takođe u hali Aleksandar Nikolić. Ostaje da vidimo da li je kazna urodila plodom, ili će klub ponovo dopustiti navijačima prisustvo na tribinama.

Autor: redportal.rs

#ministar đorđević navijao

#ministar đorđević zvezda

#ministar đorđević zvezde

#publika prisustvovala pionir

#publika prisustvovala zvezda

#zvezda kažnjena navijača

#zvezda kažnjena navijači