Emotivan govor Kobijeve supruge

Sinoć je u Americi, u gradu Springfild održana je ceremonija prijema u čuvenu košarkašku Kuću slavnih. Prijem klase 2020. trebalo je da se održi prošle godine, ali je zbog pandemija ceremonija odložena.

Kobi Brajant koji je prošle godine tragično poginuo u padu helikoptera, posthumno je primljen u Kuću slavnih.

IZVOR: YT / NBA

Kobijeva supruga Vanesa Brajant održala je emotivan govor, a pored nje je bio prisutan i Majkl Džordan.

- Uvek sam izbegavala da javno hvalim muža jer sam osećala da je dobijao dovoljno od svojih fanova širom sveta, a neko je morao da ga vraća u realnost. Sada sam sigurna da se smeje na nebu jer ću ga upravo hvaliti u javnosti zbog njegovih dostignuća na jednoj od najvažnijih pozornica - rekla je Vanesa.

Vanesa se osvrnula na karijeru svog muža, dobijene nagrade, na sve ljude koji su mu pomogli da ostvari svoj uspeh, njegove povrede, kao i na njegovu ulogu oca.

Dragi Kobi, hvala ti što si bio najbolji muž i otac. Hvala što si rastao i učio na svojim greškama. Hvala ti što si se uvek trudio da budeš bolji. Hvala ti što od nas nikad nisi odustao. Hvala ti na tvom teškom radu. Hvala ti na našoj porodici i našim ćerkama. Hvala ti što si neumorno radio kako bi nas obezbedio i kako bi imali dobar život zajedno - zahvalila se Vanesa.

Kobijeva supruga završila je govor tako što je čestitala svom suprugu na dobijenoj nagradi:

Čestitasm srećo, sav tvoj radi i žrtva se isplatila. Jednom si mi rekao "Ako ćeš da se kladiš na nekoga, kladi se na sebe". Drago mi je što si se kladio na sebe. Uspeo si. U kući slavnih si. Istinski si šampio, nisi samo MVP, nego vanvremenski velikan. Veoma sam ponosan na tebe. Volim te uvek i zauvek.

IZVOR: YT / NBA

Autor: redportal.rs

#KOŠARKA

#Kobi Brajant

#Kuća slavnih

#Vanesa Brajant