Najbolji teniser sveta ponovo na meti svetske teniske organizacije

Navikli smo da Novak Đoković vrlo često bude manje poštovan od onoga što je zaslužio kao prvi reket sveta. Realno govoreći, teško je zamisliti sličan tretman prema Nadalu ili Federeru.

Ovoga puta radi se o najavi da će Nole biti kažnjen zbog toga što je propustio turnir u Parizu na kome je branio trofej od prošle godine. Ova najava objavljena je u tvitu Open Era Rankings, na njihovom zvaničnom nalogu.

IZVOR: TW / @OpenEraRankings

Radi se o tome da Đoković nije odmarao, već je umesto turnira u Parizu igrao turnir u Beču koji je bio održan u isto vreme. Zabuna je nastala zbog činjenice da je na snazi izmenjen sistem bodovanja zbog pandemije koronavirusa, koji će biti na snazi do marta 2021.

Pored toga, Đoković je naljutio i direktora turnira u Beču izjavom da mu se nije igralo nakon što je sa dve pobede obezbedio prvo mesto do kraja kalendarske godine.

- Mislim da su takve izjave nepotrebne, čak i ako to mislite, jednostavno ne kažete tako na konferenciji za medije - rekao je Hervig Straka, koji je ujedno i menadžer Dominika Tima

Sudeći prema najnovijoj objavi Novaka Đokovića na Tviteru, čini se da je trenutno okrenut drugim stvarima i da ga ovi napadi ne dotiču baš puno 😎

IZVOR: TW / @DjokerNole

Autor: redportal.rs

#Kazna

#atp

#djokovic

#nole

#novak

#tenis