Prekršio silne epidemiološke mere

Fudbaleri Barselone pobedili su Valensiju i tako ostali u trci za šampiona La Lige. Taj povod je hteo da iskoristi Lionel Mesi kako bi podigao moral ekipi.

On je proslavom želeo da okupi sve igrače sa porodicama, kako bi se vratio pozitivan duh ekipi. Mesi je u svojoj kući i dvorištu to učinio.

Dobra volja i želja iznedrile su mnogo nedaća za Barseloni. Prema merama Španije, zabranjeno je okupljanje više od šest osoba koje nisu iz različitih domaćinstava.

Na sličan način su fudbaleri Atletika prekršili pravilo, ali je postojala olakšavajuća okolnost.

- Igrači Atletika obavestili su ligu i klub tačno o broju gostiju, gde će biti i šta će raditi. Poštovali su sve propise. Za ovu zabavu saznali smo od medija i to nije dobro, rekao je izvor LFP-a za ABC i dodao kako Mesija i njegove goste očekuju sankcije.

Katalonski klub je stao u odbranu svojih igrača.

- Naši fudbaleri provode jako puno vremena zajedno svakog dana i to često na puno manjoj distanci. Tako čine svojevrsno domaćinstvo, a ista je stvar i sa njihovim suprugama. Sa njima su svakog dana. Poštovala su se epidemiološka pravila, stolovi su bili razvdojeni i sve je bilo u redu - odgovorili su iz kluba.

Autor: redportal.rs / informer.rs

#Kazna

#Mesi

#kažnjen

#pobedu

#slavio

#Španija